Motorino Utrecht

Wij willen jou het Italiaanse gevoel
laten ervaren in Utrecht.

Vanuit een pure sympathie en voorliefde voor Italië is het idee ontstaan om het Italiaanse gevoel over te brengen naar Nederland, Utrecht.
Ons doel is om onze klanten een fantastische dag te bezorgen waar zij de vrijheid ervaren om zonder zorgen een mooie tour te maken op een gloednieuwe Vespa. Daarnaast is onze insteek om zo flexibel mogelijk te zijn. Dit betekent dat wij er altijd alles aan doen om aan jouw wensen te voldoen en met je vragen altijd bij ons terecht kan. Wij krijgen energie om jou een dagje Italië te laten beleven in Utrecht en streven naar een grote glimlach op jouw gezicht!

Martijn van Neijenhoff

Operationeel

0622687742

Martijn@motorino-utrecht.nl

Waarom zijn wij een Vespa verhuur begonnen in Utrecht? De voorliefde voor Italië begon al toen ik 19 was, mijn eerste auto die ik kocht was een Alfa Romeo Spider. Iedere keer als ik in de auto stap krijg je een soort gevoel van vrijheid, je vergeet even alles waar je mee bezig ben. Toen ik vorig jaar een Vespa huurde in Maastricht kreeg ik ook dit gevoel, zonnebril op, scooter starten en lekker touren met de zon op je gezicht. Dat je van die kleine dingen zo kan genieten vind ik uniek, dit wil ik jullie niet ontnemen. Het idee om Vespa’s te verhuren in Utrecht heb ik samen met Julian bedacht. Wij willen het Italiaanse gevoel ook overbrengen in Utrecht. Wij hebben een aantal speciale tours uitgestippeld om al het moois van Italië te beleven, maar dan in en om Utrecht.

Ik hoop je snel te zien bij Motorino Utrecht

Ciao,

Martijn

Julian Milatz

Marketing/sales

0628219599

Julian@motorino-utrecht.nl

De Italiaanse cultuur, klimaat en de producten die in Italië gemaakt worden, hebben altijd al mijn aandacht getrokken. Graag ben ik in de vakantieperiode te vinden in Italië en vind ik het heerlijk om met de auto of brommer diverse streken van Italië te ontdekken. Het gevoel van het zonnetje in je gezicht, vrijheid en tijdens een tussenstop een ambachtelijk kopje Italiaanse espresso zijn voor mij van grote waarde. Martijn en ik nemen jou graag mee om dat gevoel ook te ervaren, maar dan in Utrecht. Ons motto is plezier maken met zoveel mogelijk mensen en streven naar een lach op het gezicht van onze klanten. Bespreek je wensen met ons en wij proberen hier samen met jou uit te komen.

Tot snel!

Julian

Jochem van Pommeren

Business Development

Jochem@motorino-utrecht.nl

Toen ik door Julian en Martijn werd gevraagd om te participeren in Motorino heb ik geen moment getwijfeld. O.a. de gastvrijheid, het weer, en de levensstijl ‘Dolce Vita’ maakt Italië voor mij gewilde plek waar ik dan ook graag naar terugkeer om te genieten. En ik ben niet de enige. Italië staat in de top 5 van meest bezochte toeristische landen ter wereld. Hoe mooi zou het zijn als je voor het Italiaanse gevoel niet naar Italië hoeft te reizen, maar je dit in Nederland, en mogelijks zelfs in je eigen stad kan ervaren? Ik hoop je snel te zien bij Motorino om je een exclusieve ervaring van Italiaans genot en vrijheid aan te kunnen bieden!

Jochem