Motorino Utrecht

Hier kan je ons vinden.

Bel ons!

0618972829

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zondag van 09:00 tot 19:00.

WhatsApp ons!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zondag van 09:00 tot 19:00.

Veelgestelde vragen

Ja, per Vespa zijn er twee NTA gecertificeerde scooterhelmen inbegrepen. De helmen zijn te vinden in de buddyseat van de Vespa (onder het zadel).

Ja, het is verplicht om de Vespa(‘s) voor het inleveren af te tanken met E5 (Euro 98) brandstof. Bij het niet aftanken van de Vespa(‘s) zijn wij verplicht om het tankbedrag in te houden op de borg. Het dichtstbijzijnde tankstation vanaf ons adres is hier te vinden: https://goo.gl/maps/Y5cGCo1AELPcra5s7

Alle Vespa’s hebben een maximum snelheid van 25 km/h vanwege het blauwe kenteken dat ze dragen.

De minimale leeftijd voor het besturen en/of huren van Vespa is 18 jaar. Bij het huren van een Vespa is het aantonen van een geldig rijbewijs verplicht.

Je ontvangt een volledige terugbetaling of een tegoed met een opzeggingstermijn van 24 uur voor het begin van de activiteit. Neem telefonisch contact met ons op om een boeking te annuleren. Bij afwezigheid wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Je kunt direct betalen bij het reserveren op de website. De borg wordt betaald op locatie.

Ja, het betalen van een borg is verplicht en dient bij voorhand per pin betaald te worden. De borg bedraagt 225 euro per gehuurde Vespa.

Nee, het bedrag is all-in, dus je hoeft niet bij te betalen voor een extra bestuurder. Zowel de eerste als de tweede bestuurder dient een kopie van het rijbewijs achter te laten.

In overleg kunnen de Vespa’s op locatie worden afgeleverd. Hierbij wordt een vast bedrag gerekend per Vespa van 15 euro in gemeente Utrecht.

Ja, het is zeker mogelijk om een Vespa zakelijk te huren voor bijvoorbeeld promotiemateriaal, een tijdelijk tekort aan vervoersmiddelen, trouwdag, etc. Neem hiervoor contact met ons op, we denken graag met je mee.

Boek direct