Boek direct!

Vraagje?
Stel ze gerust!

”Wij doen er altijd alles aan om onze klanten een onvergetelijke ervaring te geven. We denken graag mee met de klant, staan voor veel dingen open en bieden met groot plezier persoonlijke service.”

Veelgestelde vragen

De minimale leeftijd voor het besturen en/of huren van Vespa is 18 jaar. Bij het huren van een Vespa is het aantonen van een geldig rijbewijs verplicht.

De betaling kan op locatie, per pin. Na de huurperiode word het borgbedrag minus de huur retour gepind en staat daardoor direct weer op je rekening.

Ja, het betalen van een borg is verplicht en dient bij voorhand per pin betaald te worden. De borg bedraagt 225 euro per gehuurde Vespa.

Ja, het is verplicht om de Vespa(‘s) voor het inleveren af te tanken met E5 (Euro 98) brandstof. Bij het niet aftanken van de Vespa(‘s) zijn wij verplicht om het tankbedrag in te houden op de borg. Het dichtstbijzijnde tankstation vanaf ons adres is hier te vinden: https://goo.gl/maps/Y5cGCo1AELPcra5s7

Nee, het bedrag is all-in, dus je hoeft niet bij te betalen voor een extra bestuurder. Zowel de eerste als de tweede bestuurder dient een kopie van het rijbewijs achter te laten.

Voor klanten is er sinds het coronavirus weinig veranderd, alleen dat het dragen van een mondkapje verplicht is bij het ophalen en retourneren van de Vespa. Wij zorgen ervoor dat de Vespa’s gedesinfecteerd worden na ieder gebruik.

In overleg kunnen de Vespa’s op locatie worden afgeleverd. Hierbij wordt een vast bedrag gerekend per Vespa van 15 euro in gemeente Utrecht.

Ja, het is zeker mogelijk om een Vespa zakelijk te huren voor bijvoorbeeld promotiemateriaal, een tijdelijk tekort aan vervoersmiddelen, trouwdag, etc. Neem hiervoor contact met ons op, we denken graag met je mee.